Menu Sluiten

Autoruit Kalibreren

Autoruitcentrale is gevestigd te Kontichen ligt op de grote baan (N1)die Antwerpen met Mechelen verbindt

Kwalitatieve service aan een correcte prijs.

Autoruitcentrale is dé specialist als het aankomt op autoruiten. Bij ons kan u rekenen op meer dan 30 jaar ervaring. Voor zowel het herstellen van een sterretje als het vervangen of blinderen van uw autoruiten kan u steeds bij ons terecht.  Wij staan garant voor een vlotte en betrouwbare service, in combinatie met een scherpe prijs.

WAAROM AUTORUITCENTRALE?

Wij houden van transparantie! Lees daarom in de marktvergelijking hoe Autoruitcentrale zich verhoudt ten opzichte van andere spelers in de markt en hoe wij resoluut kiezen voor een goede service aan correcte prijs.

DOE DE MARKTVERGELIJKING

VERZEKERD TEGEN GLASBREUK?

Autoruitcentrale werkt nauw samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen uit België. Hierdoor regelen wij alles rechtstreeks met uw maatschappij en moet u enkel uw makelaar de opdracht geven uw glasbreuk dossier bij ons te openen.

6G”s voor verzekerden. Gigantisch gemakkelijk, geen gedoe!

ONTDEK ONZE 6 GIGA-VOORDELEN

60321216032121

Informatie over Autoruit Kalibreren:

Het ADAS systeem, ook het Advanced Driver Assistance Systems genoemd, is afhankelijk van de nauwkeurigheid van camera en dergelijke op de voorruit gemonteerde apparatuur. Door het proces van autoruit kalibreren worden deze onderdelen afgesteld en opnieuw uitgelijnd. Wanneer de voorruit wordt vervangen, wordt de bijbehorende ADAS apparatuur verwijderd en vervolgens opnieuw bevestigd. De hoek van de camera kan veranderen, waardoor het zicht van de bestuurder en de passagiers door de voorruit wordt veranderd. Dit proces is belangrijk om ervoor te zorgen dat de ADAS functies goed werken en de algemene veiligheid behouden blijft.

Wanneer u uw autoruit vervangt, moet u de autoruit laten kalibreren. Dankzij dit proces kunnen de camera en sensoren.

More info

tags: Specialist Autoruiten – Autoruit Herstellen – Autoruit Vervangen – Autoruit Kalibreren – Glasbreuk Verzekering – 

Wenst u meer info over autoruit kalibreren kijk dan vlug op https://www.autoruitcentrale.be | Autoruit Kalibreren

Auto | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Autoruit kalibreren

infoautoglasasg.be toggle navigation vervangen herstellen kalibratie verzekerd prijsaanvraag contact bel ons op het nummer maak nu een afspraak vul het formulier in home kalibratie voorruitcamera kalibreren na voorruitvervanging autorsquos kunnen tegenwoordig uitgerust zijn met rijassistentiesystemen om u veiliger te laten rijden in het verkeer waardoor de auto automatisch remt voor obstakels of voorliggers u waarschuwt of bijstuurt indien u plots van de rijstrook afwijkt de wettelijke snelheid aangeeft op uw dashboard. Dan kan er een camera achter de voorruit zitten. Deze camera moet na de voorruitvervanging altijd gekalibreerd worden zodat alles achteraf terug werkt zoals het hoort. Na de camerakalibratie van de voorruit kan u terug veilig de weg op autoruit kalibreren binnen ieders budget Bij autoglas.

verkoopsvoorwaarden home contact we werken beter kwalitatieve service aan een correcte prijs. Autoruiten voor personenwagens bestelwagens amp vrachtwagens herstellen vervangen kalibreren amp blinderen herstellen autoruiten herstellen schade kleiner dan euro vervangen breuk of grote schade vervangen autoruiten vervangen breuk of grote schade blinderen tinten ruiten kalibreren autoruiten kalibreren van rijhulpcamera blinderen tinten ruiten blinderen autoruiten blinderen tinten ruiten onze acties tijdens onze actiedagen elke eerste zaterdag van de maand kan u ook zonder afspraak bij ons terecht tussen en u. Meer informatie waarom autoruitcentrale wij houden van transparantie lees daarom in de marktvergelijking hoe autoruitcentrale.

Interesse in Autoruit kalibreren

herstellen vervangen voorruit vervangen gratis vervanging autoruit ruit oldtimer vervangen tinten inbouwruiten kalibratie producten en diensverlening prijsaanvraag home wie zijn wij vestigingen blog acties contact nl home wie zijn wij vestigingen blog acties contact herstellen vervangen tinten inbouwruiten kalibratie producten en diensverlening prijsaanvraag uw auto kalibreren na de vervanging van uw voorruit moderne autorsquos zijn vaak uitgerust met een rijhulpsysteem waarmee u zich veiliger in het verkeer begeeft. De camerarsquos van uw rijhulpsysteem registreren de situatie op de weg. Wijkt u af van uw rijvak of komt u gevaarlijk dicht bij een voorligger dan krijgt u een signaal of voert het systeem een noodstop uit De vergoeding voor autoruit kalibreren Uw auto kalibreren veilig de weg op een auto met een rijhulpsysteem heeft een voorruitcamera. Wanneer we uw voorruit vervangen koppelen we die camera los. Om er zeker van te zijn dat uw rijhulpsysteem na de vervanging van uw voorruit weer optimaal werkt kalibreren we uw auto. Zo is uw voorruitcamera weer perfect afgeregeld e.